Få flere penge – Gratis!

Du kender det sikkert.. Trøjen, der ligger i skabet og har gjort det i 4 år, børnenes legetøj, julegaven fra tante Oda, dit hjem rummer sikkert mange skatte, og det er bare om at få dem udnyttet, her og nu.

Tag  familien og få ryddet  op, det du ikke har brugt de seneste år, kan du ligeså godt smide ud eller endnu bedre, prøve at sælge det.

Det kan tage tid

Mine to favoritter er dba.dk og guloggratis.dk, begge steder koster det ikke noget at få lagt sine ting ind. Du tager så nogle billeder af dine ting og få dem lagt op, du kan evt. se hvad andre tager for samme vare og så sælge dem lidt billigere. Men hav tålmodighed, oftest er der nogle der gerne vil prutte om prisen og andre gange kan det godt tage et stykke tid, før man får solgt sine effekter.

Hold et loppemarked

Det kan være at du efter oprydningen finder så mange effekter at du kan holde et mindre loppemarked derhjemme, sæt et skilt ved vejen og sæt evt. en annonce i avisen

Prøv Supermarkedet

Ok, det kan virke lidt gammeldags, men prøv at kigge om dit supermarked ikke har en opslagstavle til køb og salg, det har de fleste og det er faktisk et rigtigt godt sted at hænge en seddel, for der kommer mange mennesker og rent faktisk stopper en del op og kigger på sedlerne

Genbrug:

Hvis du ikke får det solgt, så lad være med at smide tingene ud, tag hellere i en genbrugsbutik og forærer dem det, således at andre mennesker får gavn af tingene!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.