Har du et godt basislager?

I enhvert køkken er det vigtigt et have et grundlæggende basislager, således man altid kan servere morgen mad eller lave noget mad. Hvor meget man skal have, det er en smags eller temperamentssag. Her er en liste som du kan bruge:

Krydderier

Salt, peber

Karry

Delikatesse

Tørrede krydderurter

Kanel

Muskatnød

Bagepulver

Kolonial

Sukker

Marmelade

Hvedemel

fuldkornsmel

Havregryn

Cornflakes

Majsstivelse 

 rasp

Saucejævner

Ris

tørret pasta

Hakkede eller flåede tomater på dåse

Tomatketchup

Tomatkoncentrat

Sennep

Mangochutney

Syltede agurker

rødbeder

Bouillontern

2-3 færdige saucer – fx Bearnaise, hollandaise sovs

Kaffe og te

Grønsager

Grove grønsager, som kan holde sig længe fx:

Gulerødder

Kartofler

Løg og hvidløg

Frugt

Citroner og lime

Æbler, eller hvad årstiden byder på.

Brød

Grovbrød, rugbrød

Fiskeprodukter

Tun,

torskerogn,

 muslinger,

 makrel i tomat,

Køleskabet

Mælk

Cremefraice

Ost

Smør, olie

Æg

Gær

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.